Om forfatteren Torben Stenstrup

torben stenstrup

Med afsæt i bogen ”Tak for donationen, Hr. Fond” har Torben Stenstrup inspireret ildsjæle i hele landet til strategisk projektudvikling i foreningslivet og bidraget til succesfulde donationer fra fonde og puljer.

Torben har været KFUM-Spejder i mere end 30 år, er formand for Fritidsudvalget i Næstved Kommune og har i mere end 10 år understøttet foreninger som selvstændig konsulent.

Med en stor indsigt i både foreninger og kommuners virkelighed, og et stort hjerte for det folkeoplysende foreningsarbejde, har Torben skrevet ”Forandring i forening” som et redskab til at opnå succesfulde partnerskaber.

Torben er født i 1973, er uddannet civiløkonomi – HD(r) fra CBS og har ledelseserfaring fra erhvervslivet og frivillige organisationer.

Torben er stifter af virksomheden Foreningsudviklerne, der styrker ildsjæle i lokalforeninger, landsorganisationer og almennyttige organisationer i at få større succes med deres frivillige indsats.