Kend de spiselige vilde planter
- - og undgå de giftige
Den nordiske natur byder på spiselige oplevelser hele året!
Masser af ting i naturen kan spises, men bogen her har fokus på de ting, der faktisk smager godt og som kan spises med behag.
Vore forfædre vidste det og brugte det i langt større udstrækning end vi gør i dag. Det vil forfatter Helle Buchardt Boyd gøre noget ved og lære os igen at sætte tænderne i naturen og lære af dens variation. Og hun understreger, at man hverken behøver være natur-uddannet eller gourmetkok for at finde gode spiselige ting i naturen.
Alle kan være med!
Ud i naturen!
- og tag bare hele familien, spejdergruppen, børnehaven og alle de andre naturskattejægere med ...
Bogen her er en lommeguide, som er nem at finde rundt i og nem at have med og slå op i, når man har fundet et eller andet i naturen og ikke er helt sikker på om det nu kan spises.
Bogen indeholder et meget stort register, der gør, at man ikke længere behøver fare vild i de nordiske frugter og bær. Her kan man finde både de danske, latinske, engelske, tyske, svenske og norske navne på planterne i bogen.
Forfatteren
Helle Buchardt Boyd er bromatolog og toksikolog og arbejder til daglig med risikovurderinger af kemiske stoffer i fødevarer, og rådgiver om godkendelse af nye fødevarer - og så er hun en rigtig naturskattejæger og tit at finde i et krat ...
160 sider
198 kr.